UP! Lokal manden zijn verkrijgbaar.

Au cours de ce premier trimestre, Up! Lokal a revu entièrement sa stratégie de communication, ce qui a mené à un accroissement de la demande de paniers abonnement au sein du quartier Cureghem.

We hebben namelijk acties op het terrein opgezet, met name door flyers te verspreiden in de Kuregemwijk en door stands te organiseren voor onze UP! kruideniers, wat we in dit tweede kwartaal van 2024 zullen blijven doen. De organisatie van deze stands heeft ons in staat gesteld om buurtbewoners te ontmoeten, hen kennis te laten maken met UP! Lokal en hen tegelijkertijd te laten proeven van het Fruit Collect assortiment vruchtensappen dat in onze UP! kruideniers wordt verkocht. Daarnaast hebben we ook besloten om meer nadruk te leggen op onze digitale marketing, door een Facebookpagina en een Instagrampagina aan te maken waarop we de voortgang van het project delen, en meer specifiek die van de fruitmanden. UP! Lokal werd vermeld in de editie van maart 2024 van het gemeenteblad van Anderlecht, wat ons wat meer zichtbaarheid gaf bij de buurtbewoners. Dit alles heeft ons in staat gesteld om ons abonnement op de manden te verhogen van 1 naar 6 klanten.

Voortaan kunt u onze manden vinden op onze website en ervoor kiezen om ze te laten leveren bij een van onze UP! kruideniers, in het bijzonder onze nieuwe UP! kruidenier aan de Avenue Clémenceau 114. We zijn erin geslaagd om ons netwerk van kruideniers in de Kuregemwijk uit te breiden, die je kunt vinden op onze website. Deze nieuwe kruidenier, gespecialiseerd in fruit, groenten en vlees, biedt, net als de andere UP! partners, groenten van de boerderij van Montaval, het Belgische fruitassortiment en u kunt ook abonnementsmanden bestellen, die rechtstreeks aan huis worden geleverd.

Scroll naar boven